Wednesday, September 17, 2014

vintagea kukalle // vintage for my flower
Mainio pieni kirppislöytö.
Seinään kiinnitettävä kukkateline.
Näitä otan kernaasti lisää, jos vastaan tulee.
Samoin Arabian vanhoja kukkaruukkuja.


* * *

I found this old flower holder from flea market.
I think it looks great with Arabia's flower pot.
12 comments:

 1. Voi vitsi, juuri tuollaista olen etsinyt! Aivan upea! Onnittelut taas löydöstä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Vilja. Tykkään telineen simppelistä muotokielestä paljon :)

   Delete
 2. Hieno. Kun raaskisikin porailla seiniin reikiä kukkia varten. Ehkä raaskisi, jos tietäisi, että saisi pidettyä kukat elossa.

  Meillä on paljon vanhoja Arabian ruukkuja. Löysin Loviisan vanhojen talojen tapahtumasta tuollaisen Arabian perinteisen ruukun isona tummansinisenä. Oli ihan uusi tuttavuus. Kerrankin oli pakko ostaa jotain. Se tunne on nimittäin kauan ollut taka-alalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Reikä seinässä voisi toimia hyvänä motivaattorina pitää kukista huolta ;) Se on muuten jännä miten reijän tekeminen seinään on aina kynnys, tai ainakin ison harkinnan takana. Eihän se ole kiva jos seinät on muistuttaa reikäjuustoa, mutta mun mielestä seiniä pidetään liiankin "pyhinä".

   Delete
 3. Mulla on vastaavanlainen. Hienoja ovat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja mä muistan Suvi edelleen sen sun upean kukkatelineen :)

   Delete
 4. Kiva löytö, kukkateline on yhtaikaa nostalgisen ja ajankohtaisen näköisen ja ihan kuin tehty tuolle Arabian kukkaruukulle. <3 Olen ostanut tuollaisen samanlaisen ruukun ja aluslautasen kirpparilta mutta kahdella eri reissulla ja vaikka koko olikin sama niin osissa on ihan häiritsevän suuri väriero. Pitäisi kai metsästää lisää osia ja yhdistää sitten parhaiten yhteensopivat keskenään ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajattelin ihan samaa, että teline näyttää tosi ajankohtaiselta. Sehän voisikin näyttää tosi hauskalta, jos yhdistelisi rohkeasti erivärisiä ruukkuja ja aluslautasia keskenään.

   Delete
 5. Replies
  1. JKiitos Tarja. Jälleen kerran yksinkertaisuus nappaa.

   Delete
 6. Miullakin on tuollaisia seinätelineitä, rottinkisia tosin. Odotelleet jo jokusen tovin kiinnittämistä, kun en osaa päättää sopivaa paikkaa. Vaivalla remontoituihin seiniin kun ei viitsisi hutiosumia porailla... Mutta hienot ovat siun teline ja kukka ruukussaan :) ehkä tämä motivoi saamaan omatkin kukat seinälle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täältäkin löytyy rottinkisia versioita. Nekin on tosi kauniita. Sellainen on mm. mökillä käytössä. Just nyt amppelit ja seinätelineet kukille nappaa kovasti.

   Delete