Tuesday, April 29, 2014

arkihaaste 2/5: pakkaamista // packing
100 litraa kodin sisustustavaraa. Eikä edes riitä. 
Ja samanlainen satsi vaatteita.
En tajua mistä tätä tavaraa tulee, mutta nyt tiedän mihin ne menee.
Kirpputorille.
Meneillään on nurkkien putsaus säälimättömällä kädellä. 
Toivottavasti mitään ei tartte kantaa kotiin takaisin. 
Pitäkää peukkuja mulle

* * *

I have huge flea market project going on.
Lots of home stuff and clothes are on the way to flea market.
Keep thumbs up for me.


14 comments:

 1. Voi kun joku tulisi tekemään meillekin tuollaisen raivausoperaation ;) Onnea kirppismyyntiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan toi kirppisprojekti aina aikamoinen puristus. Onneks se on yleensä vaivan arvoista. Eikun hihat heilumaan sielläkin!

   Delete
 2. Jotenkin kummasti sitä turhaa tavaraa aina kertyy. Meillä kyllä lähtee eniten kiertoon aina leluja ja tyttären vaatteita, mutta aina sinne kuormaan kertyy useampi Ikea-kassillinen. Takaisin kantaminen on mun mielestä se tylsin juttu. Ois joskus ihana päästä kaikista eroon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käyn kirpparilla myymässä pari kertaa vuodessa ja aina yhtä iso lasti. En ymmärrä ;) Lelut ja lasten vaatteet menee onneksi hyvin kaupaksi. Usein myymättä jääneet laitan UFF:in laatikkoon. Ei vaan ole tiloja säilytellä kaikkea.

   Delete
 3. Aina sitä tavaraa kertyy vaikka mitään ei ole osavinaan...no nyt ostaisin tuon tyynyn jos pääsisin kirppipöytäsi luo..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se vaan on niin vaikeeta olla ostamatta mitään. Kirppiksiltä vielä halvan hinnan varjolla päätökset tulee tehtyä aika heppoisesti.

   Delete
 4. Oon kade. Mä just suoritin kevätsiivouksen ja olisin heivannut paljon paljon enemmän tavaraa kiertoon, mutta mies ei raaski luopua monesta asiasta ei sitten millään. Aargh. Ehkä mun täytyy kiristää sitä, että mitään uutta ei tuoda kotiin, ennen kuin jostain vanhasta on luovuttu ;) .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö se sääntö mene niin, että kaksi tavaraa ulos, kun yks tulee sisään ;) Koitan parhaani mukaan pysyä kirppiksiltä poissa. Toistaiseksi. Toisaalta ei se oo niin paha jos ostaa jotain vanhaa, kuin jotain uutta.

   Delete
 5. No niin sitä pitää! Mulla on sama projekti edessä. Tavaraa on jo karsittu ja kaikki odottaa vintillä sitä suurta päivää, kun saan aikaiseksi varata kirppispöydän. Tuon yllänäkyvän tyynynpäällisenkin muuten laitoin kirpparikuormaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaikka tavaraa lähti kaapeista roimasti, niin se ei näy tai tunnu missään. Toivottavasti se viikon jälkeen nakyy ja tuntuu edes kukkarossa ;)

   Delete
 6. Kiva otit haasteen vastaan :) hurjasti onnea myynteihin! minäkin oon jo pariin otteeseen tänä keväänä vienyt tavaraa kirpparille, mutta kummasti se tavaranmäärä ei vaa vähene;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Venla! Sama tunne täälläkin. Tavara ei vähene vaikka miten myy. Ostamisellahan ei ole mitään tekemistä tän asian kanssa.

   Delete