Wednesday, February 19, 2014

ostohyvitys.fi - hyvitystä nettiostoksista

Jos ostan jotain uutta, niin se tapahtuu usein netin kautta.
Kaupoissa juokseminen ei ole se juttu. Shoppailen mieluusti kotoa käsin. Verkkarit jalassa ja tukka pystyssä. 
Ja jos siitä saa vielä bonusta, niin sehän passaa.

Sain ostohyvitys.fi:stä yhteydenoton ja uteliaisuus heräsi.
Varsinkin kun tajusin, että palvelun piiriin kuuluu monia verkkokauppoja, joita käytän joka tapauksessa. Kuten  ROOM21, Finnish Design Shop, Scandinavian Design Center, Ebookers ja Booking.com.
Eri alojen verkkokauppoja on yhteensä yli 450 ja ostohyvityksen määrä vaihtelee nettikaupasta riippuen. 
Esim. ROOM21 kohdalla hyvitys on 5%, eli 100€ ostoksesta 5 euroa.

Ostohyvitys.fi tarjosi mahdollisuuden kokeilla miten homma käytännössä toimii. Niimpä tein tilauksen yhdestä sisustusalan verkkokaupasta. Sen tehtyäni voin todeta, että kyllä homma toimii. 
Ja helposti:

1. liity ostohyvitys.fi palvelun jäseneksi . Se on ilmaista!
2. kirjaudu ostohyvitys.fi sivuston kautta haluamaasi verkkokaupaan
3. tee ostokset normaaliin tapaan. 

Oikeastaan ainoa mitä pitää muistaa, on se, että verkkokauppoihin kirjautuu ostohyvitys.fi sivuston kautta. Ainostaan sillä tapaa kertyy ostohyvitystä, joka maksetaan pankkitilillesi, kun se on vähintään 15€.
Huomasin sellaisenkin jutun, että jos asentaa ostohyvitys.fi-selainlisäosan, niin saa vielä muistutuksen aina kun vierailee sivustolla, josta voi saada bonusta. Fiksua!


Jos joku miettii vielä tässä kohtaa miksi? Niin miksi ei? Jos tekee nettiostoksia palveluun kuuluvista nettikaupoista muutenkin, niin miksi ei ottaisi selvää rahaa takaisin. Pienistä puroista kasvaa iso joki. Vai miten se meni.
Kannattaakin kahlata läpi palveluun kuuluvat nettikaupat. Voi yllättyä iloisesti!

Blogiyhteistyön merkeissä ostohyvitys.fi tarjoaa palvelunsa kautta ostoksena tekeville Cirkuksen lukijoille Fazerin suklaatia. Suun makeaksi saat kun liityt palveluun ja teet ostoksesi täältä- Blogiyhteistyö // Ostohyvitys.fi

3 comments:

 1. Äh, vähän harmillista, että jokainen bloggaaja nyt näitä mainostelee Ostohyvityksen lupaamien bloggaajapalkkioiden perässä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harkitsen aina yhteistyökuviot tarkkaan ja lähden mukaan vain sellaisiin, joiden takana voin aidosti seisoa. Itse olen tietämättäni käyttänyt verkkokauppoja, jotka kuuluvat palvelun piiriin. Oli iloinen yllätys kun huomasin että voin kerryttää "bonusta" ostoksista, jotka tekisin joka tapauksessa. Uskon että moni muukin saattaa olla samassa tilanteessa ja on iloinen kuullessaan tästä mahdollisuudesta saada ostoksistaan selvää rahaa takaisin. Se, että moni bloggaaja on lähtenyt mukaan tähän yhteistyöhön, kertoo mielestäni enemmänkin palvelun toimivuudesta, kuin bloggaajapalkkioiden kalastelusta.

   Delete
  2. Juurikin näin. Samoja kokemuksia. Helppo ja loistava vaihtoehto, kun lasten kanssa kaupoissa kiertely on lähes mahdotonta. Kannatan myös ja en pelkästään palkkiota kalastellen!;)

   Delete