Monday, December 16, 2013

pieni iso muutos olohuonessa 


 
 
 
Olohuoneessa on tehty pientä puliveivausta.
Toinen Hayn pöydistä on nostettu teak tuolien vierestä tuolien eteen.
Selvästi parempi. Siltikin on vielä vapaata tilaa temmeltää matolla.
Aiempi tilanne näkyy täällä.
Pieni, mutta iso muutos.
Hayn pöydät on kyllä osoittautuneet tosi näppäriksi.
Kokonsa puolesta sopivia moneen paikkaan. Ja keveitä siirrellä.
Yksi ihan parhaista hankinnoista <3
 
 
 
 
 
 
 
 

10 comments:

 1. Mä en rehellisesti sanoen edes huomannut tuota pöytää, sillä katse kiinnittyi noihin aivan huiman kauniisiin tiikkisiin tuoleihin. Ihanat! Rakastan tuota käsinojien suoraa vaakalinjaa! Oi!
  Ja kun klikkasin tuon aiemman kalustejärjestyksen kuvat auki linkistä, totean että tämä uusi on kivasti keveämpi look. Molemmat kyllä hyviä. Tässä nykyisessä olet ihanasti kääntänyt tuon valkoisen Trayn vinottain! Se rikkoo mainiosti kokonaisuuden, jottei ole liian laatikkomaista. Taas pieni mutta niin suuri muutos on piste i:n päällä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Annika! Olitpa tarkkana kun huomasit toisenkin pöydän siirtyneen vähän :) Teak-tuolit on aiheuttaneet pientä päänvaivaa. Siinä vaiheessa kun hankin ne, en miettinyt mihin ne tulee. Ne oli vaan pakko saada. Nyt sitten puliveivaillaan ja ihmetellään.

   Delete
 2. Toi peili sohvan yllä on kyllä loistava elementti sisustuksessa. Olen joskus itsekin pohtinut jos laittaisi. Meillä oli aiemmin kun asuimme hiukan ahtaammin. Peili olohuoneessa sai mukavan avartavan efektin aikaseksi <3 Kivan näköstä teillä muutenki <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aina välillä pohdin laittaisko peilin tilalle kuva/julistekollaasin. Mutta peili tosiaan avartaa tilaa kivasti. Ja sitä kautta voi kattoa telkkaria keittiön pöydästä käsin :)

   Delete
 3. Hyvältä näyttää -hyvä muutos siis :)
  Mukavaa joulun odotusta

  t.Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sanna. Ja kuin myös kivaa joulun odotusta!

   Delete