Saturday, May 11, 2013

merkkari mix?
 
Mix noissa salmiakeissa on kolo?

10 comments:

 1. Koska aikanaan merkkareissa oli tukehtumisvaara. Muistaakseni yksi lapsi kuoli. Nyt merkkareis on lovi ja ne on pienempiä ettei niihin vois tukehtua. Näin kuulin. :)

  ReplyDelete
 2. njam, siks ettei niihin kuole. ;)
  menivät markkinoilta aikasemmin turvallisuuden takia pois, ku ihmiset ottivat ja meinasivat tukehtua moisiin. nyt ne on pienempiä ja lovellisia, muka turvallisempia. oikeestihan merkkareita pitääkin syödä imeskellen ei pureskellen, maku parempi eikä tukehtumisvaaraa lainkaan. että näin. terveisin karkki-intoilija

  ReplyDelete
 3. Ettei tukehduttais herkutellessa :)

  ReplyDelete
 4. Kuulemma jotta ne erottaa irtokarkkimyynnissä olevista merkkareista jotke ei kuulemma ole tehty alkuperäisellä reseptillä...;)
  Tai sitten sen takia, että kun karkki juuttuu kurkkuun,kulkee happi vielä reiän kautta...;)

  ReplyDelete
 5. Kuulema helpottaa pureskelua, älä kysy miten :D

  ReplyDelete
 6. Kuulemma se lovi on sen takia, että siitä erottaa sen aidon ja alkuperäisen merkkarin. Muilla "merkkareilla" ei ole lupa tehdä sitä lovea :)

  ReplyDelete
 7. Eiks ne aikoinaan kielletty, kun aiheuttivat lapsille tukehtumisvaaran? Eli nyt ei tukehdu vaikka jäisi kiinni kurkkuun. Mutta outoa, että vain salmiakeissa on...

  ReplyDelete
 8. Kysymykseen onkin näköjään jo vastattu :) Mutta pakko sanoa, että kun innoissani ostin pussin heti kun tulivat markkinoille niin seuraava visiitti oli hammaslääkärille kun paikka irtos. Että varovasti siellä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Auts! Kallis karkkipussi. Mulla on yks paikka ja siitä en halua luopua ;)

   Delete
 9. Kiitos kommenteista :) Olisi kiva kuulla vielä valmistajan vastaus...

  ReplyDelete