Sunday, January 12, 2014

eka kirppislöytö 2014 // from flea market

 


Kirppikset, Fidat ja Kierrätyskeskukset on ihan parhautta.
Niissä kiertely päihittää kaupoissa haahuilun mennen tullen.
Hauskempaa ja halvempaa puuhaa.
Vuoden eka löytö on korilamppu Fidasta.
Mökille. Ihan täydellinen.
 
 
 
I love flea markets and second hand shopping.
I found this nice lamp from Fida.
It's just perfect to our summer cottage.
 
 26 comments:

 1. Mä ja valitsen mielummin kirput ja kierrätyksen kuin kaupat.

  Kaunis lamppu. Ennen joulua purin meidän korilampun. Vähän harmittaa nyt kun katselen paljasta kehikkoa. On mulla tuunaus-suunnitelma kun vaan saan aikaiseksi, kyllä sitten taas hymyilyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirppuilussa on oma hohtonsa. Ihan ehdottomasti ennemmin vanhaa kuin uutta. Ja vielä parempi jos pääsee vielä ite tuunailemaan. Mielenkiinnolla jään odottelemaan sun hymyn aiheuttajaa :)

   Delete
 2. Hieno löyty, tykkään kans kovasti kierrellä kirppiksillä ja välillä niistä löytyykin ihania aarteita :) Kivaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Susanna, leppoisaa sunnuntaita sinne myös!

   Delete
 3. Ah, todella kaunis! Rakastan itsekin kiertelyä kirppiksillä ja pienissä pajoissa, joissa vanhoja eilisen esineitä myydään. Ne tuntuvat kuin aarreaitalta, koskaan ei voi tietää mitä tällä hetkellä valikoimissa on :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aarreaitta on just oikea nimitys. Ja on kiva huomata että tossakin hommassa harjaantuu. Vanhat esineet tuo sisustukseen kivasti mielenkiintoa, I like!

   Delete
 4. Ihana lamppu!
  Kirppareilla ON kuiva kierrellä ja tulee halvemmaksi, kuin sisustuskaupoissa kiertely..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kirppiksiltä löytyy semmosia aarteita, joita ei kaupoista löydä :)

   Delete
 5. Mainio löytö! Miekin niin nautin kirpputoreilla pyörimisestä. Välissä on oikein mukava hypätä autoon/junaan ja mennä iha muihinkin kyliin ja kaupunkeihin tsekkaan kirpputorien valikoimaa. Tänään olikin vuorossa Riihimäki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riihimäki on tullut joskus kierrettyä, mutta siitä on jo tovi. Silloin tein pari oikeen mehukasta löytöä. Pitäisikin mennä uudelleen.

   Delete
 6. Oi mikä löytö! Mökkiympäristöön aivan täydellinen! <3

  Pitää muuten vielä sanoa, että ihan täydellinen mökkifiilis teidän mökillä! Ah! Mulla ihan hirmuinen mökkikuume ollut jo pidemmän aikaa, mutta taloudellinen tilanne ei tällä hetkellä näitä haaveita suosi. Sitä lottovoittoa siis odotellessa. :D Meillä tosin miehen äidillä kuivanmaanmökki, joka kyllä muuten aika kiva, mutta kun se järvenranta olisi aika kova sana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Pari viime kesää on tullu maalailtua ja tehtyä pieniä muutoksia. Ja vaikka mitä on mielessä. Mökki alkaa pikku hiljaa näyttää omalta :) Semmosta mielenrauhaa, jota mökki tarjoaa on vaikeeta löytää muualta.

   Delete
 7. Voi miten Makee lamppu. Kirpparit ovat ihan parhaita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Niinhän ne on. Tänne pääkaupunkiseudulle niitä kaipaisi kyllä lisääkin.

   Delete
 8. Vautsivau, upea löytö! :) Itse kiertelen myös kirpputoreja, kierros tulee tehtyä täällä suunnalla kerran viikossa. Välillä harmittaa kun kirppistarjonta ei ole niin isoa kuin isommilla paikkakunnilla mutta kyllä täälläkin löytöjä tekee silloin tällöin :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marika. Musta tuntuu että parhaat kirpparit on jossain ihan muualla kuin täällä pääkaupunkiseudulla. Mm. Hämeeenlinna on osoittautunut tosi hyväksi paikaksi. Onneksi tässä nurkilla on pari Fidaa ja iso kierrätyskeskus.

   Delete
 9. Kiva lamppu tosiaan! Voi kumpa ehtisi taas käydä enemmän kirppiksillä, nyt on ollut jotenkin (muka) hankala päästä. Lapset ei oikein jaksa siellä viihtyä, mutta joskus pitää koettaa taas nipistää sellainen hetki että pääsenkin ihan itsekseen. Se on parasta rentoutusta ikinä! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Lyde. Onnistunut löytö omastakin mielestä. Vitsi sitä voikin tulla pienestä onnelliseksi :)

   Delete
 10. Moi! No kyllä on hieno löytö! Me täällä kotona just pähkäillään valaisimien kanssa, tai puuttuvien sellaisten. Ikea-pikahankinnat on poissuljettu, ja parasta olis löytää pitkäikäiset yksilöt. Ottaisin tuon sun korivalaisimen heti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maire. Valaisimet on kyllä semmosia hankintoja joihin kannattaa satsata. Niitä kun ei ihan samalla lailla vaihdella kuin kodin muita sisustusjuttuja. Hinnatkin kun on laatulampuissa usein ihan katossa. Eikun kirppuilemaan!

   Delete
 11. Ihanuus! Ja aivan mahtavat kuvat muutenkin!

  ReplyDelete
 12. Puit ajatukseni niin sanoiksi. Oireilen jo, kun en ole aikoihin päässyt kirppareita kiertämään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirppuiluun kyllä addiktoituu helposti. Nyt vaan kirppuilemaan että pääset oireista :)

   Delete
 13. Kirpputori, ekotorit ym ovat niin parhaita paikkoja kierrellä. Harmi vaan kun niihin ehtii niin harvoin lähtemään. Ihanan löydän olet tehnyt!

  ReplyDelete
 14. Kiitos Laura. Joo kirpparit on parhautta. Ihan oma juttunsa kun saa etsiä ja löytää :)

  ReplyDelete